L’Ajuntament impulsa un òrgan per coordinar les àrees que tracten temes de joventut

12/03/2015 – La Taula de Joves està formada pels regidors i regidores, així com personal tècnic de les àrees municipals de Promoció Econòmica, Serveis Socials, Joventut i Educació

La passada setmana, la Taula de Joves de Sant Adrià va ser presentada a la Biblioteca Font de la Mina per la regidora de Promoció Econòmica i Serveis Socials, Filo Cañete, el regidor de Joventut, Hugo Ferrer, i el regidor d’Educació, Gregorio Belmonte.

 

Els objectius primordials de la Taula són, entre d’altres, coordinar les diferents àrees a l’hora de definir les línies d’actuació i els projectes a desenvolupar en matèria de joventut i, per tant, fomentar el treball transversal en aquesta matèria; diversificar els mètodes per detectar amb precisió les necessitats del joves; i implicar en aquesta Taula tant a la resta d’àrees de l’Ajuntament com a les entitats i agents educatius del territori que treballen amb i per als joves del municipi.

 

La Taula de Joves està formada pels regidors i regidores, així com personal tècnic de les àrees municipals de Promoció Econòmica, Serveis Socials, Joventut i Educació que són les que més directament tracten temes relacionats amb el jovent del municipi.

 

Les diferents avaluacions quantitatives i qualitatives de cada àrea identifiquen com a principals situacions de dificultat dels nois i noies de Sant Adrià l’accés al mercat laboral, la continuïtat formativa, l’acreditació de l’educació obligatòria i les condicions per afavorir el seu desenvolupament personal. Sobre aquests aspectes i altres que puguin sorgir ja està treballant la Taula de Joves.

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,570FansAgradda
1,544SeguidorsSeguir
2,580SeguidorsSeguir
35SubscriptorsSubscriure