L’Ajuntament disposarà d’un vehicle elèctric gratuït durant dos mesos

21/04/2015 – L'Ajuntament de Sant Adrià de Besòs, l'Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) i Nissan Motor Iberia SA signaran un conveni de cessió gratuïta, a partir de maig, d'un vehicle 100% elèctric. 

L'Ajuntament de Sant Adrià de Besòs, l'Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) i Nissan Motor Iberia SA signaran un conveni de cessió gratuïta, a partir de maig, d'un vehicle 100% elèctric. Aquesta és la segona vegada que Nissan cedeix a l'Ajuntament un vehicle elèctric, en aquest cas serà la nova furgoneta elèctrica model E-NV200.

 

Durant els dos mesos que durarà la cessió, l’ús d’aquesta furgoneta permetrà reduir les emissions de CO2 que generen els treballadors i treballadores en els seus desplaçaments diaris i complir una tasca de sensibilització ciutadana cap al canvi de vehicle de combustible fòssil per elèctric.

 

La furgoneta és 100% elèctrica i suposa una manera dinàmica, ràpida i ecològica de moure's per la ciutat. El principal avantatge del vehicle elèctric és la manca d'emissions de monòxid de carboni, òxids de nitrogen i PM10 que es generen durant la conducció de benzina o dièsel. D'altra banda, el funcionament silenciós i una autonomia de 170 Km el converteixen en un vehicle idoni pels desplaçaments urbans.

 

El cotxe romandrà a l'aparcament de la plaça de la Vila, on es podrà endollar en els punts de recàrrega de vehicles elèctrics. Amb el mateix objectiu de promoure aquest tipus de vehicle, el departament de Medi Ambient ha sol·licitat a l’AMB la cessió gratuïta de 4 bicicletes elèctriques, que comportaria comptar amb una flota total de 12 bicicletes elèctriques per fer els desplaçaments dels treballadors i treballadores dintre del municipi.

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,570FansAgradda
1,544SeguidorsSeguir
2,580SeguidorsSeguir
35SubscriptorsSubscriure