L’Ajuntament clausura un bar de Monsolís que ja havia estat sancionat anteriorment

24/07/2014 – El passat mes de juny l’Ajuntament va obrir un expedient de clausura a l’establiment perquè tenia llicència de bar restaurant i desenvolupava activitat de bar musical.

L’Ajuntament va executar el 22 de juliol el tancament del bar El Prado, situat al c. Almirall Oquendo, 49, al polígon industrial de Monsolís. El passat mes de juny l’Ajuntament va obrir un expedient de clausura a l’establiment perquè tenia llicència de bar restaurant i desenvolupava activitat de bar musical, una activitat que el Pla General Metropolità no permet exercir en el polígon industrial de Monsolís. L’Ajuntament també li havia imposat una multa de 20.000 € per aquest mateix motiu a principis del mes passat.

 

L’Ajuntament continua doncs amb el pla especial de seguiment dels bars per tal de garantir el descans del veïns i la bona convivència. El major control policial ha permès obtenir les proves per obrir els corresponents expedients sancionadors que estan acabant amb la clausura del negoci o la reducció horària dels establiments.

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,570FansAgradda
1,544SeguidorsSeguir
2,581SeguidorsSeguir
35SubscriptorsSubscriure