L’Ajuntament allarga un any la suspensió de llicències per als bars en l’eix comercial de la ciutat

El 3 de gener de 2018, l’Ajuntament de Sant Adrià va aprovar una moratòria d’un any de les llicències de bars i activitats similars a la «zona de prioritat comercial» que establia el Pla especial de regulació d’usos per a la dinamització comercial aprovat l’any 2013. L’Ajuntament ha aprovat ara prorrogar la moratòria fins al 3 de gener de 2020.

 

Aquesta mesura implica la suspensió de l’atorgament i tramitació de llicències i comunicacions prèvies d’obres i d’activitats que tenen veure amb la implantació de noves activitats de bars o similars en la zona que compren el voltant del Mercat municipal d’abastament, l’eix de l’avinguda Catalunya i els carrers de l’entorn (c. Bogatell, c. Josep Royo i pl. de la Vila), el carrer i la plaça de l’Església, part del c. Besòs i la part de vianants del c. Andreu Vidal.

 

La moratòria s’emmarca en les actuacions del Pla especial de regulació d’usos per a la dinamització comercial, un instrument urbanístic que vol equilibrar els usos residencials i comercials en els eixos comercials del marge esquerra del riu Besòs prioritzant la vida veïnal i promovent la dinamització comercial. Aquesta és una zona amb gran densitat de població i molta activitat lúdica i comercial i l’objectiu és millorar la relació entre aquestes activitats i l’espai urbà i potenciar-ne de noves per revitalitzar aquells indrets amb dèficit de serveis al ciutadà.

 

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,570FansAgradda
1,544SeguidorsSeguir
2,581SeguidorsSeguir
35SubscriptorsSubscriure