L’Agrupació Fotogràfica repassa la història del barri de La Mina

04/09/2014 – La Sala Joan Vila i Plana acull, des d’aquesta setmana i fins al dia 25, la mostra Sant Adrià Antic. Història del barri de la Mina 1969-2000, una exposició de 35 instantànies de l’Arxiu Històric i Centre de Documentació de la Mina i Camp de la Bota.

Fa ja 16 anys, l’Agrupació Fotogràfica de Sant Adrià es va proposar cercar i recuperar imatges antigues de la ciutat per aglutinar-les en una exposició cada any amb motiu de la Festa Major. Un iniciativa que sempre ha obtingut un gran èxit i que, aquest setembre, es torna a repetir.

 

La Sala Joan Vila i Plana acull, des d’aquesta setmana i fins al dia 25, la mostra Sant Adrià Antic. Història del barri de la Mina 1969-2000, una exposició de 35 instantànies de l’Arxiu Històric i Centre de Documentació de la Mina i Camp de la Bota, realitzada amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona, i que pren el nom del llibre homònim escrit per Josep Maria Monferrer.

 

L’exposició està composada per sis parts: el projecte polític i l’enderroc de la Mina Rural; la construcció de la Mina vella; la construcció de la Mina nova; construcció del centre cívic, escoles i equipaments; abandó i degradació dels espais públics i una imatge colpidora sobre la degradació social.

 

 

 

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,570FansAgradda
1,544SeguidorsSeguir
2,568SeguidorsSeguir
35SubscriptorsSubscriure