L’Agrupació Fotogràfica de Sant Adrià fixa la seva mirada en Cuba

20/05/2014 – L'Havana és la protagonista de la nova mostra de l'entitat, que es pot visitar a la sala Joan Vila i Plana.

Des de la setmana passada, la sala d’exposicions Joan Vila i Plana acull una nova exposició de l’Agrupació Fotogràfica de Sant Adrià. Aquest cop, l’associació ha dirigit la seva mirada cap a la capital de Cuba, pintoresca protagonista d’aquesta mostra que es podrà gaudir fins al 5 de juny.

 

Usted está en la Habana està formada per un recull de 50 fotografies seleccionades entre més de 700 negatius retratats l’any 2001 a la ciutat de L’Havana. Les fotografies han estat positivades pel mateix autor, Josep Lluís Rodríguez, a partir dels originals escanejats i amb l'ajut d'una impressora. Aquesta exposició es va inaugurar per primera vegada a l’Espai30 de la Nau Ivanow, a Barcelona, on va estar exposada al públic durant 45 dies. Les imatges mostran la quotidianitat d’una ciutat plena de color i alegria: homes i dones als carrers, somriures, nens corrent i jugant…

 

Josep Lluís Roig Rodríguez, barceloní, va començar a dedicar-se exclusivament a la fotografia l’any 1994. Va ingressar a l’Agrupació Fotogràfica de Catalunya l’any 1971, per obtenir, set anys més tard, la Medalla d’Or, màxim guardó de l’entitat. Actualment és membre del Consell Tècnic i del Cos de Jurats. És soci també de la Federació Catalana de Fotografia, de l’Agrupació Fotogràfica de Sant Adrià de Besòs i vocal de concursos de Photosagrera, l’agrupació fotogràfica del barri de la Sagrera.

 

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,570FansAgradda
1,544SeguidorsSeguir
2,580SeguidorsSeguir
35SubscriptorsSubscriure