L’Agrufoto acull una mostra que veu l’esport a través de l’art i de la fotografia

9/5/2013. Avui s’inaugura una mostra que es pot visitar de forma gratuïta fins el proper 30 de maig

L’Agrupació Fotogràfica Sant Joan Baptista acull des d’aquesta tarda i fins el 30 de maig el Fotosport 2012, una Biennal Internacional de Fotografia de l’esport que enguany celebra la seva vintidosena edició. El Fotosport vol reflectir la voluntat de copsar l’essència de l’esport a través de l’art de la fotografia i, certament, les fotografies reconegudes en la biennal aconsegueixen donar sentit a aquest acrònim.

El comissari de l’exposició, Josep M. Casanoves anima a deixar-se emportar per «la força expressiva de les imatges que expressen voluntat, esforç, tenacitat, resistència, superació, emoció, alegria i també tristesa o decepció dels esportistes» així com l’entusiasme o la desil.lusió dels espectadors que encoratgen els seu ídols. «És l’ull amatent del fotògraf entusiasta que, copsant els moments decisius dels esportistes, ens transmet d’una manera magistral aquestes imatges expressives i de gran qualitat artística.»

El Fotosport va néixer el 1970 des del Club Natació Reus Ploms. Són més de 42 anys portant el nom de Reus i Catalunya per tot el món a través de la fotografia i l’esport. En aquesta edició s’han rebut 1510 obres de 178 autors procedents de 33 països d’arreu del món. Actualment, Fotosport té un espai permanent al Museu Olímpic i de l’Esport de Barcelona, però, pretén anar més enllà i és per això que intenta portar el saló arreu del país, per la qual cosa ara és a Sant Adrià.

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,570FansAgradda
1,544SeguidorsSeguir
2,580SeguidorsSeguir
35SubscriptorsSubscriure