La Policia Local vetllarà per la seguretat amb 15 efectius en torns de tarda i nit

La seguretat durant la Festa Major d’enguany tornarà a ser un element a tenir en compte perquè la festivitat regni a Sant Adrià sense que es produeixi cap incidència ni acte que alteri la programació prevista per aquest 2018. La Festa Major de l’any anterior es va desenvolupar sense cap incidència ni cap persona detinguda.
L’inspector de la Policia Local de Sant Adrià de Besòs, José María Molina, descriu al Diari de Sant Adrià que “el dispositiu serà pràcticament idèntic al de la Festa Major de l’any passat”. “Dissabte és el dia que més feina tenim i els efectius es multipliquen, amb un torn de tarda i un torn de nit”.
Habitualment, entre 5 i 6 agents vigilen la ciutat en un dia qualsevol, durant la FM, la vigilància es multiplica i entre 12 i 15 efectius, en cada torn, vetllaran per la seguretat durant els dies de celebració. Protecció Civil també hi participa i col·labora amb la Policia Local als Correfocs, els focs artificials i també a la festa del riu. “Hi participen entre 4 i 6 persones, tot i que com són voluntaris s’ha de tenir en compte la seva disponibilitat per motius de feina”, argumenta l’inspector.
Per segona Festa Major seguida, el nivell d’alerta antiterrorista es manté en 4 i per aquest motiu s’ubiquen elements pesants a l’entrada de les zones on es duu a terme l’activitat i als llocs on hi ha més afluència de gent, com pot ser la Plaça de la Vila, la ubicació de la Fira i la Rambleta. Es dificulta l’entrada als cotxes amb elements pesats, barreres de formigó New Jersey.
Durant la jornada de matí, les activitats tenen un públic més infantil i es manté una vigilància més reduïda, amb 5-6 agents. Dissabte a la nit, els Mossos també hi participaran amb un dispositiu de vigilància especial.

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,570FansAgradda
1,544SeguidorsSeguir
2,578SeguidorsSeguir
35SubscriptorsSubscriure