La Policia Local incorpora cinc agents i convoca tres places més

01/09/2017 – Els nous efectius incrementen fins a 63 el nombre de policies.

La Policia Local de Sant Adrià compta amb cinc nous efectius que es van incorporar a finals de juny. Els agents van finalitzar un curs selectiu de nou mesos a l’Institut de Seguretat Pública de Catalunya i cal destacar que dos d'ells han estat primer i sisè d'aquesta promoció.

 

Amb aquestes noves incorporacions, la Policia Local recupera una part del nombre total de policies que havia perdut en els darrers anys a conseqüència de les jubilacions. Ara mateix el cos de policia té 63 efectius.

 

D'altra banda, els nous agents representen també l’inici d’un rejoveniment progressiu de la plantilla, que a dia d'avui té una mitjana d'edat de 50 anys. En aquesta línia i per fer front tant a la manca d'efectius com a l'envelliment de la plantilla, s'han convocat tres places més aquest any 2017.

 

Adquisició de nous transmissors

 

Des de fa algunes setmanes, la Policia Local també ha incorporat nou material de comunicació per a modernitzar els seus recursos. Es tracta de transmissors de diferents models a través d'un contracte que tindrà una vigència de quatre anys, amb un cost d'uns 30.000 euros anuals. L'adjudicació inclou el manteniment, reparació i reposició dels aparells, que seran de l'Ajuntament un cop finalitzi el contracte.

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,570FansAgradda
1,544SeguidorsSeguir
2,578SeguidorsSeguir
35SubscriptorsSubscriure