La mítica discoteca Atlàntida Sitges es trasllada des d’aquest estiu a Sant Adrià

3/7/2013. S’instal·la des d’aquest diumenge a les carpes de les piscines Marina Besòs fins que finalment arribi la nova discoteca Amnesia

Finalment, les carpes de les piscines Marina Besòs de Sant Adrià, davant la platja i a l’altra banda del Besòs i del Fòrum, tornaran a convertir-se en una gran discoteca moltes de les nits d’aquest estiu. A més, i després que en estius anteriors la discoteca s’anomenés de diferent manera -Ghoa, Aura-, el nou inquilí de les carpes té ara un nom mític: el de la coneguda discoteca Atlántida de Sitges, mítica en el panorama musical nocturn mundial i que, després d’uns 30 anys situada a Sitges, enguany havia decidit tancar les seves portes per dificultats amb la llei de costes i amb diferents permisos municipals. Amb tot, el no-funcionament de l’Atlántida no durarà gaire, doncs aquest mateix diumenge (19h) es fa la festa d’inauguració del nou Atlántida Barcelona, en aquest recinte situat al litoral adrianenc.

L’arribada a Sant Adrià d’aquesta discoteca no és, però, casual, doncs el seu propietari és Martín Ferrer, també amo de la discoteca Amnesia Ibiza, que prepara la construcció i inauguració d’una gran discoteca en el propers anys a l’altra banda del riu, al Port Fòrum. En aquest sentit, i segons ha apuntat el mateix Ferrer a El Periódico, l’any que ve es preveu reformar una mica l’espai de les carpes -doncs enguany no ha donat temps-. De fet, aquesta setmana s’han estat duent a terme els càstings per a contractar 70 persones -cambrers/es, etc- que facin funcionar la nova Atlántida Barcelona. Pel que fa a la discoteca Amnesia, el disseny de la qual ha estat encarregat al prestigiós arquitecte Jean Nouvel, es preveu, com a molt aviat, per a l’any que ve.

La festa d’inauguració d’aquest diumenge s’ha encarregat al grup Matineé, que en una de les seves famoses festes La Leche comptarà amb les actuacions de figures destacades com Taito Tikaro, André Vicenzzo o Flavio Zarza. D’acord amb la filosofia ‘eivissenca’ de l’Atlántida, es demana als assistents anar vestit de blanc. A banda d’aquest diumenge, la discoteca obrirà totes les nits de dimecres, dijous, divendres i dissabtes, de les 23:45h fins a les 6 de la matinada.

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,570FansAgradda
1,544SeguidorsSeguir
2,581SeguidorsSeguir
35SubscriptorsSubscriure