La Llar d’Infants Garbí celebra el seu 25è aniversari

09/04/2014 – El centre celebra diferents actes i organitza una exposició per celebrar l'assenyalada data.

El passat dijous es va celebrar el 25è aniversari de la Llar d’Infants Garbí, la primera escola bressol pública del municipi, que va recollir la torxa de l’educació dels més petit que havia començat de forma desinteressada amb la llar Belendai, encapçalada per Àngels Rosell.

 

La biblioteca Font de la Mina va acollir l’acte, que va començar amb una benvinguda i una breu síntesi de la vida del centre per part de la seva directora, Pilar Esquius. L’alcalde Joan Callau va relatar la seva relació amb la llar, com a tècnic d’ensenyament de l’Ajuntament, com a regidor d’Urbanisme i com a Alcalde, i va animar la directora a mantenir el seu to reivindicatiu per una millora de les condicions de l’escola. La directora del Serveis Educatius de Barcelona-Comarques, també present, va remarcar la importància d’aquesta etapa educativa en el desenvolupament dels petits adrianencs.

 

Acabats els parlaments oficials, Jaume Cela, mestre, pedagog, escriptor de novel·les per al públic infantil i juvenil i Creu de Sant Jordi, va reivindicar els drets dels infants a viure com a com a nens. Les seves paraules també van recordar la seva estada com a mestre a l’antiga escola Jara del barri de La Mina.

 

Un altre dels elements commemoratius és una exposició de fotografies dels 25 anys de l’equipament infantil, que restarà a la biblioteca durant unes setmanes abans de ser traslladada al centre de la ciutat.

El divendres a la tarda es va fer una xocolatada al Parc de La Mina, per als alumnes i ex-alumnes.

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,570FansAgradda
1,544SeguidorsSeguir
2,581SeguidorsSeguir
35SubscriptorsSubscriure