La ‘gira’ del CW Sant Adrià

24/11/2016 – El club de waterpolo ha aprofitat les seves bones relacions amb altres entitats de Catalunya per poder entrenar en les seves instal·lacions. 

 

El tancament del Marina-Besòs i la posterior reestructuració d’horaris i torns d’entrenament que l’Ajuntament de Sant Adrià va haver de programar amb els clubs afectats va obligar molts esportistes a adaptar-se a un nou escenari.

 

En un inici es va intentar reubicar tothom al CEM Besòs, opció que ha acabat sent inviable. Després de mantenir una reunió amb els tècnics municipals, el CW Sant Adrià s’oferiria voluntari per alliberar espai en aquesta instal·lació, enviant algunes de les seves categories al Raval de Santa Coloma (benjamins i alevins).

 

“A nosaltres no ens ha important moure’ns, perquè només volíem entrenar. Els més petits feia quasi un mes que no podien fer coses”, exposava Dani Gómez, president del CW Sant Adrià.

 

L’acumulació de diferents disciplines esportives i clubs al CEM Besòs feia impossible poder situar les porteries de waterpolo dins de la piscina, situació que calia desencallar.

 

Ara, l’entitat espera poder combinar els entrenaments dels seus benjamins (dilluns, dimecres i divendres) i alevins (dimarts, dijous i divendres) al Raval amb l’entrada de la resta de categories a l’ASME Verneda. D’aquesta manera, el Waterpolo Sant Adrià deixaria d’ocupar lloc al CEM Besòs i facilitaria la feina del CN Sant Adrià, l’hoquei subaquàtic i del Natació Poblenou.  

 

“L’únic inconvenient que estem tenint és que, de moment, és impossible fer les hores de piscina normals. Això físicament es nota i ens perjudicarà a nivell esportiu. El to es perd molt de pressa en esports d’aigua”, lamentava un Dani Gómez resignat.

 

Fins que no s’executi el ‘trasllat’ des d’infantil fins a absolut a l’ASME Verneda, el CW Sant Adrià continuarà sobrevivint al CEM Besòs. Els infantils i el cadet estan entrenant dos dies per setmana (dilluns i divendres), mentre que els sèniors ho fan quatre dies.

 

Ajuda de món del waterpolo

 

D’aquesta situació complicada d’assumir, el principal aspecte positiu que n’ha extret el CW Sant Adrià ha estat comprovar com altres clubs catalans s’han interessat pels seus problemes d’espai.

 

El sènior de l’entitat ha agafat carretera per desplaçar-se a les piscines de clubs com el CN Sabadell, el Natació Catalunya, el CE Mediterrani, el CN Montjuïc, el CN Sant Andreu i el CN Mataró, concertant partits amistosos contra equips d’aquests clubs per tal de poder fer entrenaments més tàctics.

 

El Sant Adrià s’ha arribat a entrenar a les Picornell i també va rebre la col·laboració del CN Poble Nou, club que va enviar algunes de les seves categories a Can Felipa perquè els jugadors adrianencs poguessin tenir més espai al CEM Besòs.

 

“Hem pogut jugar contra les campiones d’Europa a Sabadell. Això ens ha anat bé”, celebrava Dani Gómez. En poc temps, el president del CW Sant Adrià espera que els 150 jugadors del seu club puguin gaudir d’una rutina setmanal el més normal possible. 

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,570FansAgradda
1,544SeguidorsSeguir
2,568SeguidorsSeguir
35SubscriptorsSubscriure