La Fundació Aíto i el Femení s’uneixen per promocionar el bàsquet amb un campus a Sant Adrià

13/04/2017 – El projecte es desenvoluparà al Ricart del 26 de juny al 28 de juliol i estarà dirigit per entrenadors amb experiència ACB.

 

La Fundació Aíto García Reneses i el Snatt’s Femení Sant Adrià caminaran junts per promoure el bàsquet al municipi. El club ha arribat a un acord amb la Fundació del mític tècnic madrileny per organitzar un campus d’estiu (del 26 de juny al 28 de juliol) al Poliesportiu Ricart.

 

El campus, batejat amb el nom ‘Campus FSA High Bàsquet-Sant Adrià de Besòs’, està pensat per nens i nenes d’entre 4 i 15 anys. La direcció tècnica l’executaran dos entrenadors amb experiència dins dels millors planters de Catalunya i també amb currículum ACB.

 

Àlex Garcia, entrenador durant molts anys a les categories inferiors del FC Barcelona, Penya i Manresa (on va ser ajudant de Ponsarnau a l’ACB), i David Garcia (assistent de Sito Alonso al Divina Seguros Joventut i de Xavi Pascual al Barça), seran els encarregats de dirigir el campus.

 

El projecte ofereix cinc setmanes d’entrenaments de bàsquet, amb grups de treball segons edats i nivells, taller de tècnica individual amb reforç de grabació en vídeo i anàlisi posterior i disponibilitat de màquina de tir per millorar el llançament exterior. L’horari del campus s’ha fixat de 9h a 17h, amb possibilitat d’acollida gratuïta a les 8h del matí (clic aquí per veure els preus).

 

Cal destacar que la Fundació Aíto García Reneses realitza des de la seva creació una gran tasca de promoció del bàsquet en col·lectius de joves en risc d’exclusió i amb persones amb discapacitat. A més, la Fundació també treballa per fomentar els bons hàbits nutricionals dels infants i joves. 

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,570FansAgradda
1,544SeguidorsSeguir
2,568SeguidorsSeguir
35SubscriptorsSubscriure