La farándula del Montalbán torna a enlairar-se al Casal de Cultura

10/09/2014 – El grup teatral torna a portar a escena la seva darrera obra, 'Montalbán Airlines, a very low cost company', estrenada el passat juny.

A finals de juny, la companyia de teatre ‘La faràndula del Montalbán’ del Institut Manuel Vázquez Montalbán de Sant Adrià va encetar un nou espectacle amb els seus actors més joves: Montalbán Airlines, a very low cost company, una obra de la que adrianencs i adrianenques podran tornar a gaudir el proper 13 de setembre (18h) al Casal de Cultura de Sant Adrià.

 

La nova representació escenifica l’enlairament d´una companyia aèria adrianenca amb destinació Bali. Després de passar degudament pel check-in, els espectadors travessaren l´aduana, on "pateixen" l´escorcoll de les autoritats pertinents abans d´accedir a l´avió i ser rebuts pel personal de cabina. La sorpresa, però, arribarà a darrera hora amb la incorporació d’uns passatgers d´allò més extravagants que amenitzaran el vol amb les seves curioses històries. Arribarà l’avió, finalment, a la calidesa de les platges de Bali? Això queda reservat pels ‘passatgers’ que triïn volar amb Montalbán Airlines.

 

L´obra ha estat escrita per Antonio Carrasco, dirigida pel propi Carrasco i Mª Carmen Mesas i interpretada pels joves Claudia Masalia, Ana Román, Carlota Tornos,Maria Lladó, Luís Sirvent, Victor Izquierdo, Iker Muñoz, Edgar Vico i Jordi Lladó.

 

‘La farándula del Montalbán’ és una activitat de l’AMPA del centre que ja dura quatre cursos i que suma la representació d’obres com ara Molt soroll per a no res, Els figurants, Un circ, cent misteris, entre d’altres. Amb una alta participació entre l´alumnat, els pares i mares, l´entorn i el professorat, la continuïtat del projecte està pràcticament assegurada. De fet, la companyia ja té la vista posada en l’estrena de nous espectacles, com ara Los ladrones somos gente honrada, que obrirà les estrenes amb el grup d´adults de la companyia, i I foren feliços?!?!?!, com a participació i cloenda del cicle de teatre solidari amateur TEATREA d´enguany, amb l´actuació de joves i adults del grup.

 

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,570FansAgradda
1,544SeguidorsSeguir
2,580SeguidorsSeguir
35SubscriptorsSubscriure