La decisió de les federacions catalanes, a l’espera de les estatals

Tornar a la normalitat és, ara com ara, una quimera. Totes les competicions on hi participen equips colomencs i adrianencs acumulen dues setmanes sense exercitar-se, i de ben segur que aquesta serà la rutina durant el pròxim mes, quasi amb el mes de maig a la cantonada. 
Les federacions catalanes de futbol i basquetbol, els dos esports majoritaris a Santa Coloma i Sant Adrià ja han transmès la seva intenció de finalitzar el curs d’enguany, tal com han assegurat les federacions nacionals, però aquesta determinació serà molt difícil de satisfer.
Industrias Santa Coloma tindrà novetats durant la primera setmana del mes d’abril. El primer equip no té cap notícia de la seva federació, només que la competició es troba ajornada, sense saber fins a quan.
Per la seva banda, l’Snatt’s Femení Sant Adrià ha fet un pas endavant i 22 dels 28 equips que formen la competició a Liga Femenina 2 ja han mostrat el seu suport a suspendre l’actual temporada i tornar a començar de zero el pròxim curs, sense ascensos ni descensos.
A escala més amateur, els conjunts de futbol i basquetbol comarcal no tenen cap novetat des de fa dues setmanes i la possibilitat de tornar a competir aquest curs són mínimes. Ara com ara, la hipòtesi d’engegar el curs 2020 – 2021 amb els mateixos equips de l’actual curs i mateixa categoria és la realitat amb menys conseqüències negatives que es podria plantejar a les juntes de la FCF i la FCBQ, així com a la d’altres federacions. 

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,570FansAgradda
1,544SeguidorsSeguir
2,581SeguidorsSeguir
35SubscriptorsSubscriure