La cadena McDonald’s obre un nou establiment a Sant Adrià

29/01/2014 – El nou restaurant, que obre al públic aquest divendres, està situat al polígon de La Verneda i disposarà de servei McAuto.

El proper dijous, 30 de gener, tindrà lloc la inauguració del nou restaurant McDonald’s a la carretera de Mataró de Sant Adrià de Besòs. A l’acte assistirà l’alcalde de Sant Adrià, Joan Callau, el director regional de McDonald’s, Robert Ros, i el franquiciat del nou restaurant, Ramon Lamazares, entre d’altres.

 

El nou restaurant té una superfície interior de 500 m² i capacitat per a més de 170 persones, així com una gran terrassa que pot albergar més de 100 clients. Es tracta d’un restaurant tipus xalet de dues plantes, que plasma la innovació de McDonald’s en arquitectura, disseny, decoració i serveis. L’establiment ha estat decorat amb l’estil Lim Food, que es caracteritza per parets adornades amb imatges que fan referència a la qualitat dels productes McDonald’s i per mobiliari variat i modern, que transmet una sensació de frescor i joventut.

 

El restaurant McDonald’s Sant Adrià La Verneda forma part del pla d’expansió de la companyia a Espanya, previst per al període 2012-2014 amb l’objectiu d’obrir més de 60 restaurants, invertir prop de 160 milions d’euros i generar més de 3.000 nous llocs de treball. Aquesta obertura “mostra el compromís de la companyia de crear valor econòmic i social”, i “es reflecteix” en l’adhesió de McDonald’s España a l’Estratègia d’Emprenedoria i Ocupació Jove, atès que és la primera empresa del sector de la restauració que dóna suport a aquesta iniciativa.

 

 

Restaurant amb McAuto

 

El nou restaurant McDonald’s Sant Adrià La Verneda disposarà de McAuto. Els divendres, dissabtes i vigílies de festius, aquest servei obrirà les 24 hores. L’horari la resta de dies serà de 7 a 24h. A més, ofererirà esmorzars des de les 7 fins a les 12 h, amb diverses opcions de menú; disposa de quioscos de comanda Easy Order, que permeten recollir la comanda en una zona especial del taulell, i connexió Wi-Fi gratuïta per a tots els clients.

 

Així mateix, i pensant en la diversió dels més petits, el restaurant disposa d’un Ronald Gym Club, un espai de jocs amb un nombrós equipament, específicament dissenyat per proporcionar una àmplia gamma d’esports d’aventura i activitats recreatives, on els infants es poden divertir i alternar lleure amb activitat física.

 

Foment de l’ocupació local

 

L’establiment obrirà al públic el proper divendres i suposa un impuls per a la creació de llocs de treball a la ciutat, ja que disposa d’un equip de 45 persones, 19 de les quals són de nova incorporació -8 de Sant Adrià i la resta de la comarca-. Les contractacions s’han portat a terme a través de la borsa de treball del SIOL (Servei d’Informació i Orientació Laboral) de l’Ajuntament. De fet, la col·laboració entre l’Ajuntament i McDonald’s es va iniciar ja fa 16 anys amb l’objectiu de promoure ocupació al municipi.

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,570FansAgradda
1,544SeguidorsSeguir
2,568SeguidorsSeguir
35SubscriptorsSubscriure