La biblioteca de Sant Adrià acull una exposició per conscienciar als conductors i vianants

11/10/2013 – L’exposició amb el lema «Conductor, tu decideixes; Vianant, no travessis la teva vida» es podrà visitar fins el 31 d’octubre.

La Biblioteca Municipal de Sant Adrià de Besòs acull, des de l’1 fins el 31 d’octubre, una exposició itinerària amb el lema “Conductor, tu decideixes; Vianant, no travessis la teva vida” on es mostren diferents imatges d’infraccions de conductors i de vianants, organitzada per l’Associació d’Ajuda i Orientació als Afectats per Accidents de Trànsit Stop Accidentes. L’objectiu del qual és la conscienciació i la sensibilització de tots els col·lectius en factor de risc, que finalment “som tots” assenyala Stop Accidentes.

Aquesta associació es va fundar en l’any 2000 i declarada d’utilitat pública amb diferents objectius, però principalment actuen des de la condició dels ciutadans i es fomenten en el dret a la vida, realitzant diferents accions de prevenció i sensibilització per a tots els col•lectius de persones implicades o no amb la nostra causa. Destacar que Stop Accidentes és una entitat a nivell estatal, amb delegació a Catalunya a Barcelona, i adherida a Sant Adrià de Besòs per les diferents accions que dut a terme en aquest municipi.

Per altra banda, Stop Accidentes va realitzar el passat 4 d’octubre una xerrada als alumnes de les tres línies de 4t de primària de l’escola Sant Gabriel, on es va tractar temes com la reflexió sobre tots els comportaments de risc que cometem tots i totes, tant vianants com conductors. Durant la xerrada es van mostrar imatges relacionades amb el temari.

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,570FansAgradda
1,544SeguidorsSeguir
2,571SeguidorsSeguir
35SubscriptorsSubscriure