Joan Herrera afirma que les necessitats socials creixen a ciutats obreres com Sant Adrià

22/04/2015 – El passat divendres, els regidors d’ICV-EUiA a Sant Adrià van visitar la seu local del Programa d'Aliments Solidaris de Creu Roja acompanyats del coordinador nacional de la formació, Joan Herrera. 

El passat divendres, els regidors d’ICV-EUiA a Sant Adrià van visitar la seu local del Programa d'Aliments Solidaris de Creu Roja acompanyats del coordinador nacional de la formació, Joan Herrera. Els ecosocialistes van protagonitzar un acte emmarcat dins de la campanya pel rescat social que estan impulsant arreu de Catalunya.

 

El representant d’ICV-EUiA i titular d’Educació, Gregorio Belmonte, va assegurar que “el nombre de famílies que necessiten l’atenció” del servei de distribució d’aliments solidaris continua creixent i que això indica que “no estem sortint de la crisi”. Belmonte recorda que, durant el darrer mandat, i sota el govern format per PSC i ICV-EUiA, els recursos destinats a ajudes socials s’han multiplicat per la creixent necessitat de la ciutadania. En aquest sentit, assegura que es presenten a les eleccions amb la voluntat de “continuar garantint aquestes polítiques socials”.

 

Joan Herrera, per la seva banda, considera que “les necessitats s’incrementen en una ciutat treballadora com Sant Adrià” i que “cada cop hi ha més gent que pateix”. “Allà on estem, com ara a Sant Adrià, es nota. La gent d’ICV-EUiA influeix en les polítiques municipals i, en aquest cas, sense una posició de majoria”. Herrera manifesta que volen posar l’accent, durant les properes municipals, en “els problemes reals de la gent”. “Volem que ciutats com Sant Adrià girin cap a l’esquerra i volem augmentar la nostra presència”. Avança el coordinador d’ICV que les condiciones dels governs ecosocialistes o el seu recolzament per formar executius passaran per l’existència del “rescat social”. “És l’hora de rescatar a la gent”.

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,570FansAgradda
1,544SeguidorsSeguir
2,572SeguidorsSeguir
35SubscriptorsSubscriure