ICV-EUiA culpa el PSC de l»estancament» del govern municipal amb qui forma part a Sant Adrià

23/5/2013. En culpa al PSC per les seves «dificultats internes» i per estar «més preocupat pel seu futur que per poder afrontar els importants reptes que té la ciutat»

La coalició d’ICV-EUiA de Sant Adrià va celebrar una assemblea de valoració dels dos anys de legislatura municipal. La regidora Irene Aldabert, i els regidors Gregorio Camacho i Gregorio Belmonte van presentar un informe de la situació política que viu la ciutat i un detall de les accions realitzades en aquest mandat des del govern municipal del que formen part amb el PSC.

La gran majoria de les intervencions de l’assemblea van expressar la preocupació pel deteriorament de les condicions de vida de les famílies treballadores a la ciutat, l’augment de l’atur, la manca de expectatives laborals, la baixada constant dels salaris i la pèrdua constant de la qualitat de l’educació i la sanitat pública.

En relació a la presència de la coalició ICV-EUiA al govern municipal també es va valorar la situació «d’estancament» del govern municipal davant la situació que pateix Sant Adrià i de les «dificultats internes del PSC que està més preocupat pel seu futur que per poder afrontar els importants reptes que té la ciutat». Així ICV-EUiA va assenyalar com a prioritàries les polítiques de formació i orientació laboral, la dinamització econòmica de la ciutat pels propers mesos i el seguiment dels projectes de ciutat com són el front litoral i la dinamització econòmica de la zona del Port, que «no pot ser que trenquin la línia de ciutat oberta i permeable que tenim, ni que hipotequin els espais públics d’oci i trobada de la ciutat.

El portaveu del grup municipal Gregorio Belmonte, va recollir totes les propostes de treball que l’assemblea va expressar i va emplaçar al PSC de Sant Adrià a tancar les «seves lluites internes» i centrar-ne els esforços en el futur de la ciutat, i va comprometre al grup municipal a revisar l’acord de govern, el pla de mandat i els dos anys de legislatura restants sobre les prioritats socials que va marcar l’assemblea.

Per últim l’assemblea de la coalició va fer una valoració «positiva» de la mobilització social a la ciutat, com per exemple la defensa de les persones afectades per la hipoteca, la defensa de la sanitat pública i l’educació.

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,570FansAgradda
1,544SeguidorsSeguir
2,578SeguidorsSeguir
35SubscriptorsSubscriure