ICV-EUiA aposta per la continuïtat i «experiència» en els principals llocs de la candidatura

14/04/2015 – Serà encapçalada pel regidor Gregorio Belmonte, que anirà acompanyat per Gregorio Camacho, Irene Aldabert, tots dos actuals edils, i Jose Luís Muñoz.

L'assemblea d’ICV-EUiA ha aprovat la candidatura conjunta per a les properes eleccions del 24 de maig. La coalició, que va iniciar un procés de debat i propostes pel programa amb les jornades Parlem de Sant Adrià, afronta les municipals amb “una candidatura de compromís i experiència en la vida social i política de la ciutat”.

 

La llista està encapçalada per Gregorio Belmonte, actual regidor d'Educació i Participació, i per Gregorio Camacho, regidor de Medi Ambient, Salut Pública i Mercats; en la tercera posició, Irene Aldabert, regidora de Polítiques d'Igualtat i Solidaritat i, de número quatre, Jose Luís Muñoz, coordinador d’ICV, emprenedor, activista cultural i veí de Via Trajana.

 

El número ‘5’ l’ocuparà Dolors Llos, vinculada al món cultural de Sant Adrià i infermera de professió; al ‘6’, Susi Monton, veïna de Sant Joan Baptista i redactora de la revista Treball; Raimon Mateu, veí del Casc Antic i molt vinculat al món de la solidaritat i la cooperació, a més de col·laborador del món cultural de la ciutat, serà el setè de la llista; en el vuitè lloc, Elena Comorera, veïna de Sant Adrià Nord i compromesa en la defensa del benestar animal; en el número ‘9’, Maite Duran, dona activista i sindicalista; Marc Pous, veí de Sant Joan Baptista i vinculat al món sindical, serà l’encarregat de tancar les 10 primeres posicions.

 

La candidatura d'ICV-EUIA combina, per tant, “experiència i preparació amb presència activa en els barris i el món associatiu”, que dóna lloc “a una proposta de programa ambiciós amb el futur de Sant Adrià”. El programa electoral pot ser consultat i recollir aportacions a www.compromisdefutur.cat.

 

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,570FansAgradda
1,544SeguidorsSeguir
2,580SeguidorsSeguir
35SubscriptorsSubscriure