Esclata la crisi al Sant Gabriel

18/02/2015 – L’entitat emet un comunicat explicant la delicada situació econòmica que viu el primer equip femení, el qual està en seriós perill de desaparèixer.

 

El Sant Gabriel necessita un total de 15.000 euros perquè el primer equip femení pugui acabar la temporada. Aquest és el resum més clar i directe d’una situació que ja es va donar la temporada passada, quan a l’estiu es va valorar la possibilitat de no sortir a competir a la Superlliga. 

 

El mecenes del club, Joan Llandrich, no pot afrontar les despeses que requereix el Sant Gabriel fins a final de temporada. Segons el comunicat que ha redactat l’entitat, Joan Llandrich ha sofert un conjunt “d’impagaments” que han precipitat aquesta situació.

 

“El fet de no haver pogut rebre aquests ingressos acordats a principis de temporada fa que el primer equip es quedi sense pressupost”, relata el comunicat escrit pel Sant Gabriel.

 

La junta directiva havia decidit retirar el primer equip de la competició de forma immediata, però, segons es diu en el comunicat, un patrocinador s’ha compromès a abonar les despeses del pròxim desplaçament del primer equip.

 

El Santgra s’enfronta aquest diumenge al Sporting de Huelva (12h), en un dels desplaçaments més llargs del curs. El cost de l’allotjament anirà a càrrec de Sercotel Hoteles, amb qui el Sant Gabriel ja tenia un acord previ segons el qual la cadena hotelera es comprometia a regalar una nit d’hotel gratuïta a la plantilla.

 

A causa de l’extrema gravetat de la situació, el club comunica que les jugadores i el staff tècnic deixaran de rebre retribucions pels seus serveis. Per tant, totes les futbolistes que segueixin a l’equip ho faran sense cobrar.

 

Un cop disputada la jornada 20 del campionat de lliga a Huelva, la continuïtat del primer equip femení del Santgra dependrà exclusivament de les aportacions i/o patrocinadors que es decantin per donar un cop de mà a l’entitat.

 

Si el club no aconsegueix els 15.000 euros necessaris per cobrir despeses, el primer equip s’hauria de retirar de la competició abans del final de la lliga, confirmant el seu descens.

 

El Santgra posa a disposició de tots els interessats un compte bancari per poder col·laborar. L’adjuntem a continuació:

 

ES68 2100 0098 8702 0066 0104  (La Caixa)

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,570FansAgradda
1,544SeguidorsSeguir
2,568SeguidorsSeguir
35SubscriptorsSubscriure