Es crea una petició a Change.org per demanar la dimissió de la regidora Ruth Soto

La ciutadania de Sant Adrià de Besòs ha creat una petició a Change.org en la que demana explicacions, per una banda, dels diners invertits en una app de comerç local que mai es va desenvolupar i en la que a més, per altra banda, es demana la dimissió de la regidora Ruth Soto. Quan, al 2016, els responsables polítics van proposar aquesta app amb l'objectiu d'impulsar el teixit comercial de la ciutat, Soto va ser la regidora delegada que va firmar el decret de territori, ja que era la responsable de la promoció del comerç i de la ciutat.

 

En el mateix any, l'empresa finalista encarregada de desenvolupar l'app va proposar uns paràmetres i és llavors quan es signa el contracte per una quantitat de 12.100€, uns diners que ara els veïns i veïnes de Sant Adrià reclamen perquè l'app encara no ha vist la llum 5 anys després.

 

A més, en la petició també s'especifica que el problema ha passat a estar en mans de la regidora Anabel Jurado, que és l'encarregada actual d'aquesta àrea de govern

 

Explicacions en el darrer ple de gener

 

En el darrer ple telemàtic de Sant Adrià es van tornar a demanar explicacions per aquests diners i l'app de comerç inexistent. La regidora Ruth Soto es va limitar a dir que ja s'havien passat uns informes. Fa només uns mesos, l'Anabel Jurado també va explicar per xarxes socials que s'estava intentant localitzar als responsables del desenvolupament de l'app.

 

Tot i això, el projecte continua encallat després de 5 anys i la ciutadania demana la dimissió de Soto, a més de responsabilitat i explicacions per part de l'alcalde Callau.

 

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,570FansAgradda
1,544SeguidorsSeguir
2,568SeguidorsSeguir
35SubscriptorsSubscriure