ERC Sant Adrià demana un «relleu ràpid» de Canga «pel bé de la ciutadania»

5/6/2013. PxC pregunta «què ha passat amb les dues regidores», entre elles Marcuello, que anaven abans que Callau en la llista electoral del 2011

ERC respecta la legitimitat del batlle per presentar la seva renúncia i expressa que la renúncia «és la millor fórmula per no perjudicar la ciutadania» si no li queden energies per continuar al capdavant del govern de la ciutat. «Com hem denunciat diverses vegades, el govern municipal feia temps que havia perdut la força i el lideratge que mereixen les ciutadanes i ciutadans de Sant Adrià, sobretot en aquests moments socialment tan complicats. No obstant, l’alcalde mereix un reconeixement personal i polític pels seus 17 anys al capdavant del consistori, al nostre parer, amb les seves llums i ombres, però amb una capacitat de sacrifici i resistència que cal valorar i posar en relleu», apunta Esquerra.

A més, «tenint en compte la situació social i económica» del municipi en el seu conjunt, Esquerra entén que «cal un relleu ràpid i que afecti el mínim posible» els veïns de Sant Adrià. Per la formació republicana les notícies on s’expressa la pugna interna pel relleu consistorial «són un llast per la imatge de la ciutat» i «exhortem al PSC que aclareixi la situació i posi la decisió en mans del ple municipal, que és el màxim òrgan de representació ciutadana a nivell municipal i a qui li correspon prendre les decisions respecte al dret i a la democràcia en si mateixa». «La nostra preocupació són els ciutadans i no podem permetre que un assumpte personal i partidista perllongui la inacció i el buit de poder al nostre ajuntament», conclou Esquerra.

Per la seva banda, PxC ha denunciat «la falta de transparència i de cultura democràtica en la dimissió de l’alcalde Sito Canga i la seva substitució pel veì de Badalona i quart tinent d’alcalde Joan Callau». «Encara estem esperant que s’ens comuniqui oficialment. Es vergonyós que els interessos partidistes, particulars i económics dels dirigents del PSC local s’antepossin a l ‘acció de govern. Esperem que s’expliquin els motius reals i el rerafons d’aquesta sobtada dimissió, perque els veins no es mereixen una casta politica dirigent corrupta», ha dit l’única edil d’aquesta formació xenófoba a Sant Adrià, Menchu Martí, que també s’ha preguntat «què ha passat amb les altres dues tinents d’alcalde que anaven abans que Callau en les llistes», entre elles Marcuello.

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,570FansAgradda
1,544SeguidorsSeguir
2,578SeguidorsSeguir
35SubscriptorsSubscriure