Entregats els 236 pisos de la Mina sortejats que havien de reallotjar els veïns de Venus

23/07/2015 – El lliurament d’aquests habitatges s’ha fet efectiu un cop el Jutjat contenciós número 2 de Barcelona va rebutjar la petició de mesura cautelar sol·licitada pel col·lectiu de veïns de l’edifici Venus.

L’Agència de l’Habitatge de Catalunya ha lliurat 236 pisos de lloguer amb protecció oficial promoguts pel Consorci de la Mina. Els pisos estan situats a les illes B (61 habitatges), D (36 habitatges), G (62 habitatges) i L (77 habitatges)  situades al carrer del Mar, a la rambla Central, a la rambla de la Mina, al carrer de Ponent, a l’Avinguda Fernández Márquez, al carrer Mart, al carrer Benazir Butho, al carrer Mercè Rodoreda i al carrer Neus Català. Hi ha 55 pisos de dos dormitoris, 167 de tres dormitoris i 14 de quatre dormitoris distribuits en les quatre promocions.  Els preus mensuals del lloguer oscil·len entre els 259,36 euros i els 403,85 euros mensuals, depenent del tamany.

 

Els pisos inicialment destinats al reallotjament de Venus

 

El lliurament d’aquests habitatges s’ha fet efectiu un cop el Jutjat contenciós número 2 de Barcelona ha donat la raó en tots els seus extrems a les al·legacions presentades en contra de la mesura cautelar sol·licitada pel col·lectiu de veïns de l’edifici Venus, que al·legaven que aquests pisos van ser construïts perquè poguessin ser reallotjats i volien detenir el sorteig. Finalment, la resolució va reconèixer que l’adjudicació no havia de ser obligatòriament a favor dels que van recórrer el procediment.

 

Per accedir a aquests habitatges es van presentar un total de 788 sol·licituds, de les quals 427 van ser admeses i 361 van ser excloses per no complir requisits o per manca de documentació. Els 236 pisos es van sortejar l’11 de maig entre els 427 sol·licitants.

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,570FansAgradda
1,544SeguidorsSeguir
2,579SeguidorsSeguir
35SubscriptorsSubscriure