Els veïns de la Mina, indignats amb la comercialització dels pisos destinats al reallotjament

21/01/2015 – El Consorci de la Mina va anunciar que cediria 236 pisos a l’Agència de l’Habitatge de Catalunya per tal de llogar-los; els veïns reivindiquen que estaven construïts per reallotjar els veïns de Venus.

Fa unes setmanes, el Consorci de la Mina va anunciar que cediria 236 pisos amb protecció oficial de la zona residencial més nova del barri a l’Agència de l’Habitatge de Catalunya per tal de llogar-los (amb i sense opció de compra). La reacció dels veïns de la Mina no s’ha fet i ja han mostrat el seu desacord amb la mesura

 

L’Associació de Veïns recorda que porta “molts anys lluitant pel dret a un habitatge digne per tots els veïns del barri, especialment els del bloc Venus”, i lamenten la cessió dels 236 habitatges. “Aquests pisos formen part dels blocs que estaven construïts per reallotjar els veïns del bloc Venus”, subratlla l’entitat. Amb aquesta decisió, diuen, “el Consorci ignora la resolució del Síndic de Greuges i actua de forma unilateral, sense tenir en compte les negociacions que estan actualment engegades amb el veïnat”. “El Consorci actua per la via dels fets consumats, negant la participació ciutadana i la interlocució amb els veïns afectats”, etziben els representants veïnals.

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,570FansAgradda
1,544SeguidorsSeguir
2,618SeguidorsSeguir
35SubscriptorsSubscriure