Els parlamentaris Dolors Camats i Joan Mena visiten el Polidor de Sant Adrià

21/05/2014 – Els dos membres d'ICV-EUiA van protagonitzar un acte de campanya amb els regidors ecosocialistes locals.

Aquest dimarts, ICV-EUiA Sant Adrià de Besòs ha realitzat un acte al Polidor inclòs dins la campanya electoral de les eleccions del proper diumenge amb la presència dels diputats al Parlament Dolors Camats i Joan Mena acompanyats pel regidors locals.

 

El parlamentari d’EUiA Joan Mena va denunciar que “les polítiques neoliberals dictades per la Troika a la Unió Europees es concreten en 26 milions de treballadors europeus en atur; en un austericidi que al nostre país ha provocat l’exili juvenil i la precarització de l’ocupació en pèssimes condicions laborals”. En aquest sentit, el diputat reprova “el suport que el PP, el PSC i CiU estan donant a les polítiques de retallades de drets en un autèntic ‘ménage a trois”.

La portaveu de la coalició a l’hemicicle català, Dolors Camats, va advertir que “l’austericidi encara pot agreujar la pèrdua de drets socials i seguir minvant la qualitat democràtica de les societats europees”. Camats ha recordat que la cancellera alemanya Angela Merkel ja es prepara per reeditar la gran coalició de Populars (PP) i Socialdemòcrates (PSOE) a nivell europeu. Enfront d’això, afirma, hi ha alternativa: “No hi ha polítiques de retallades neutrals; i tant que hi ha ideologia darrera”.

 

El regidor d'Educació adrianenc, Gregorio Belmonte, ha ressaltat que cal “desterrar les polítiques de retallades que afecten a les escoles, polítiques que s'inicien a Europa i que el PP i CIU apliquen aquí”. “O en aquestes eleccions derrotem a la Troika, o les nostres escoles públiques deixaran d’existir tal i com la coneixem ara. S’estan rescatant bancs, afavorint elèctriques i concessionàries d'autopistes i la conseqüència és que l'educació ara mateix no té prou finançament per funcionar suficientment”, va manifestar.

El regidor de Medi Ambient i Salut Pública, Gregorio Camacho, ha animat tothom, no només a acudir a les urnes, sinó també a animar als seus veïns i veïnes, amics i amigues, companys i companyes a fer el mateix, “per omplir les urnes de drets i dignitat per fer realitat el lema de la campanya”. Camacho va recordar que el riu Besòs va ser arranjat gràcies a un projecte finançat per la UE, però amb un Parlament d’un color diferent a l’actual.

 

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,570FansAgradda
1,544SeguidorsSeguir
2,580SeguidorsSeguir
35SubscriptorsSubscriure