Els Intrèpids Seitons porten el millor Hoquei Subaquàtic a Sant Adrià amb el seu XVIII Open Internacional

07/07/2017 – Equips formats per jugadors de diferents nacionalitats d’arreu del món aterren al CEM Besòs per jugar el torneig.

 

El passat 1 de juliol es va celebrar a Sant Adrià de Besòs la divuitena edició de l’Open Internacional d’Hoquei Subaquàtic, torneig internacional de clubs i un dels campionats més importants a Europa per la seva antiguitat, la xifra d’equips i la qualitat dels jugadors participants.

 

A banda dels 16 clubs procedents de Catalunya, Espanya, Portugal, França, Anglaterra i Itàlia, a Sant Adrià s’hi van desplaçar diferents jugadors australians i neozelandesos. A més, la piscina del CEM Besòs també va comptar amb la presència de la selecció espanyola d’hoquei subaquàtic, tant la femenina com la masculina.

 

Els equips es van dividir en tres grups a l’atzar i van competir uns contra els altres fins a obtenir una classificació. En aquesta fase inicial, els partits tenien una durada de vuit minuts.

 

Ja en la segona part de l’Open, l’organització va reagrupar els equips en tres grups segons la posició obtinguda. Els equips de gran nivell es van enfrontar entre ells per la victòria i la resta van competir pels altres llocs. Aquests encontres, de 15 minuts, ja van ser dirigits per àrbitres internacionals.

 

El primer classificat d’aquest 18è Open Internacional va ser l’equip Holy Squid, amb jugadors de diferents nacionalitats. La segona plaça va correspondre a l’equip Pandemonium, format per jugadors anglesos més la portera de la selecció espanyola. Finalment, els Intrèpids Seitons de Sant Adrià van quedar en tercer lloc.

 

Aparador per a base

 

Un cop acabat el torneig d’adults va començar la part infantil d’aquest Open, fase en la qual es van barrejar tots els jugadors menors de 16 anys: el club ISB, les Anxovetes de l’Empordà, el Nereida del País Basc i un jugador de Madrid.

 

En total es van disputar vuit partits sense classificació, amb l’objectiu que els més petits gaudissin de l’ocasió aprofitant per establir les bases de la propera selecció espanyola sub-19.

 

Els Intrèpids Seitons agraeixen la col·laboració de l’Ajuntament de Sant Adrià per facilitar les instal·lacions, al Poliesportiu Besòs per contribuir al bon desenvolupament del torneig, al Consell Català de l’Esport per la cessió dels obsequis i trofeus, a la FECDAS pel seu suport i, finalment, a tots els col·laboradors, pares i jugadors que han fet possible que aquest Open Internacional hagi assolit l’alt nivell de professionalitat exigit.

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,570FansAgradda
1,544SeguidorsSeguir
2,568SeguidorsSeguir
35SubscriptorsSubscriure