Els candidats d’ICV-EUiA tornen a fer públic el seu patrimoni i ingressos

13/05/2015 – Com ja van fer al 2011, els candidats ecosocialistes mostren a la web de campanya els sous i béns; la coalició fa una valoració "molt positiva" dels primers dies de campanya.

ICV-EUiA fa una valoració “molt positiva del començament de campanya”. El darrer cap de setmana, la coalició ha realitzat diversos actes, entre ells un vídeo-fòrum, un estand a la plaça de la Vila i la presentació del programa municipal en el barri del Besòs. Els ecosocialistes asseguren haver comprovat “que la ciutat té interès per les properes eleccions municipals i vol conèixer propostes que donin a la ciutat un impuls en la lluita contra l'atur fomentant la formació i la inserció laboral”.

 

Al barri del Besòs, els dos primers noms de la llista, Gregorio Belmonte i Gregorio Camacho, van exposar les prioritats d’ICV-EUiA: ampliar la participació ciutadana en l’elaboració dels pressupostos, rendició de comptes i audiències publiques, augmentar les polítiques socials per incidir en la millora de la infància i la joventut i desenvolupar el front litoral pensant en el benefici de la ciutadania adrianenca.

 

Publicació del patrimoni dels candidats

 

Com ja van fer abans de les eleccions de 2011, els membres d’ICV-EUiA han publicat a la web de campanya www.compromisdefutur.net la informació sobre el seu patrimoni particular, que es pot consultar a l’apartat de transparència. Segons la coalició, pretenen “oferir la màxima transparència” sobre qui són i què fan i el seu patrimoni, ingressos, per tal que la ciutadania en pugui tenir coneixement.

 

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,570FansAgradda
1,544SeguidorsSeguir
2,573SeguidorsSeguir
35SubscriptorsSubscriure