El Volei Sant Adrià troba un espai més òptim al CEM Besòs

24/11/2016 – El club està content amb el canvi, ja que les condicions que hi havia al Marina-Besòs “no arribaven als mínims”.

 

Un altre dels clubs esportius de Sant Adrià que ja fa un temps que s’entrena al CEM Besòs és el Volei Sant Adrià. L’entitat presidida per Itziar Toro es felicita per haver trobat una “instal·lació més àmplia i amb cortines de separació entre pistes”, condicions que al Marina-Besòs no podia oferir.

 

Sens dubte, però, el factor diferencial que ha millorat la qualitat dels entrenaments dels equips “és la llum”. “Al Marina-Besòs era bastant precària i en el nostre esport aquest és un factor clau. La relació ull-mà és vital. Sense llum el joc es dificulta”, reconeixia Itziar Toro.

 

Segons la presidenta del Volei Sant Adrià, en la instal·lació clausurada “no hi havia unes condicions mínimes”. En una ocasió, després de patir talls d’il·luminació per part de l’empresa gestora, el Volei demanaria un informe a un arquitecte perquè valorés si es podia treballar amb normalitat en aquelles circumstàncies.

 

“L’informe deia que, inclús amb la il·luminació oberta, no s’arribava al nivell necessari per a la pràctica esportiva”, apuntava Toro.

 

Actualment, el Volei Sant Adrià disposa de dues pistes d’entrenament al CEM Besòs i s’exercita en segon horari (de 19h a 20:30h). Per estar del tot bé, el club necessitaria un tercer espai, ja que ara hi ha dos equips que s’han d’exercitar plegats (infantil i cadet).

 

“Hi ha dies que tenim una pista al costat que està desocupada. Intentarem arribar a un acord amb la instal·lació. Demanarem que els dies que hi hagi pista lliure es comuniqui al club i així poder descongestionar el camp que tenim ple. Quasi 25 nenes en un mateix camp no és el més còmode per entrenar”, anunciava Itziar Toro, presidenta del Volei Sant Adrià. 

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,570FansAgradda
1,544SeguidorsSeguir
2,578SeguidorsSeguir
35SubscriptorsSubscriure