El Sant Gabriel redissenya la plantilla

26/05/2016 – Més de la meitat del nou primer equip femení estarà format per jugadores del filial que fan el salt.

 

De cara a la pròxima temporada, i a diferència del curs anterior, el Sant Gabriel no necessitarà sortir gaire al mercat per configurar la plantilla del primer equip femení. El projecte que seguirà encapçalant Carlos Romero tindrà com a base l’equip filial del curs 2015-2016, bloc que ja acumula dues temporades fent un gran paper a Preferent (quarta plaça i subcampionat).

 

De fet, el nou Santgra de Segona Divisió comptarà amb onze jugadores que aquest any han militat a les files del ‘B’. Més de la meitat de la plantilla, doncs, pujarà de les categories inferiors.

 

A més, el club també treballa per aconseguir la continuïtat d’algunes peces del primer equip. Maria Ramos i Marta Campanales seguiran i es vol mantenir converses amb Laura González, Esther Solà, Carla Ventura i Júlia Roca perquè també es quedin a Sant Adrià.

 

El Sant Gabriel ha donat la baixa a la portera Noelia Vizcaíno, a Tania Moyano, a Natalia Sanahuja, a Sonia Vega i a Abril Rodríguez. En principi, la capitana Helena Serrano també marxa i s’està pendent de Mònica Orteu, jugadora que podria anar a estudiar als Estats Units. Si tot va com els responsables tècnics esperen, el Santgra només hauria de fitxar a una portera. 

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,570FansAgradda
1,544SeguidorsSeguir
2,580SeguidorsSeguir
35SubscriptorsSubscriure