El Sant Gabriel mostra la seva cara més solidària

01/06/2014 – El club adrianenc celebra una festa solidària per col·laborar amb la Fundació Campaner, una entitat que lluita per eradicar el Noma al Níger.

 

Amb la temporada esportiva ja finalitzada, el Sant Gabriel va celebrar ahir al pavelló Marina-Besòs un acte benèfic com a tancament de la setmana solidària que ha posat en marxa el club.

 

La recaptació recollida amb les entrades – 1 euro per nens menors de 10 anys i 3 euros per cada adult – serà destinada a la Fundació Campaner.

 

Aquesta fundació treballa des del 2000 per tal de lluitar contra el Noma, una malaltia infecciosa que ataca a nens i nenes desnodrits i amb falta d’higiene.

 

La Fundació Campaner treballa al Níger, un dels països africans que més casos de Noma presenta, sensibilitzant la població, construint pous d’aigua per fomentar la higiene, concedint micro-crèdits als més necessitats i contribuint en el conreu.

 

Aquesta malaltia ataca diversos sectors del rostre, desfigurant els llavis, la boca i els ulls.

 

Amb l’objectiu de col·laborar en aquesta causa, el Sant Gabriel va organitzar una festa que va comptar amb jocs de màgia i amb diverses actuacions de grups de gospel i flamenc.

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,570FansAgradda
1,544SeguidorsSeguir
2,580SeguidorsSeguir
35SubscriptorsSubscriure