El regidor Gregorio Camacho encapçalarà la llista d’ICV a les municipals

20/10/2014 – Un cop tancat el període de presentació de candidatures, el passat 13 d'octubre, ICV va proclamar a l’actual regidor Gregorio Camacho com a única candidatura presentada per a encapçalar la llista d'ICV Sant Adrià.

Un cop tancat el període de presentació de candidatures, el passat 13 d'octubre, Iniciativa per Catalunya Verds de Sant Adrià va proclamar a l’actual regidor Gregorio Camacho com a única candidatura presentada per a encapçalar la llista d'ICV Sant Adrià a les properes eleccions municipals.

Per tal de refrendar el suport a Camacho com a cap de llista, es realitzaran les votacions els dies 21 d'octubre al Barri del Besòs, el dimecres 22 a Sant Joan Baptista i el dijous 23 d'octubre, en el marc d'una conferència política local, a la seu d'Iniciativa Sant Adrià al passeig de la Rambleta nº 5.

Per facilitar encara més les possibilitats de participació de tothom, sigui militant, simpatitzant o ciutadà o ciutadana, s'estableix un període de vot per correu electrònic a santadria@iniciativa.cat des d’avui i fins al dimecres, indicant el nom, cognoms, DNI i si dóna suport o no a la candidatura de Gregorio Camcho per encapçalar la llista electoral.

Des d'ICV Sant Adrià consideren imprescindible obrir aquesta participació al conjunt de la ciutadania per ser coherent amb una política més pròxima creant un vincle amb la gent que no només els ha votat a les eleccions, sinó que ha decidit que una determinada persona estigui al capdavant d'una llista.

 

Trobada política aquest dijous

 

El dia 23 d'octubre ICV vol aprofitar el procés de primàries per realitzar una conferència política local amb la intenció de fer una valoració de la legislatura, el pacte de govern i la situació actual de Sant Adrià. En aquesta conferència també es volen establir la base de les prioritats que han de marcar les prioritats de l'acció política d'Iniciativa Sant Adrià en el futur i quines accions són necessàries per donar resposta als reptes de present i futur de la població. Per altre banda, està previst constituir una nova executiva local.

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,570FansAgradda
1,544SeguidorsSeguir
2,580SeguidorsSeguir
35SubscriptorsSubscriure