El PSC es recolza en el seu llegat i els reptes del front litoral i el campus universitari

13/05/2015 – Els socialistes han començat la campanya esgrimint alguns arguments clau, com la transformació de la ciutat els darrers anys o com pensen encarar alguns dels projectes més importants de la ciutat.

  El PSC i el seu alcaldable, Joan Callau, van engegar la seva campanya electoral dissabte al Casal d’Avis del Besòs el passat cap de setmana davant d’unes 200 persones, a les que van exposar les línies clau del seu programa electoral. Els socialistes recolzen part del seu argumentari en l’obra de govern feta els darrers      anys, que, diuen, “ha transformat la ciutat i l’ha convertit en un municipi socialment més igualitari, amable i accessible, amb un urbanisme i un medi ambient de qualitat i amb la cultura i l’esport com a eixos de cohesió social”. Tanmateix, posen l’accent en la millora econòmica, la creació d’ocupació i el manteniment d’ajuts  socials.

 

 Campus Diagonal-Besòs

 Una de les cartes que més volen ‘exprimir’ des del projecte del PSC és la implantació de la UPC al Campus Diagonal-Besòs, amb la presència també de l’Institut de Recerca de l’Energia de Catalunya i la integració d’altres projectes com l’Agència Europea Fusion for Energy. “És el gran element de transformació econòmica,  educacional i social de Sant Adrià”. Assegura Callau. El Campus, ressalten, acollirà 4.000 estudiants i més de 500 investigadors.

 

 Transformació del Front Litoral

 Callau també ha destacat que “s’abordarà el gran repte del Front Litoral des d’una perspectiva realista, justa i honesta” i que es treballarà per tal que les “Tres Xemeneies acullin un projecte de referència internacional, integrat en la ciutat, que generi ocupació i activitat econòmica”. Els socialistes  treballaran per impulsar la  construcció del Passeig Marítim des del Besòs fins a Badalona i  per recuperar una platja digna en aquesta zona. Per tot plegat, Callau assegura que s’abordà el futur de l’espai emblemàtic amb un procés participatiu que doni veu a la ciutadania per tal de decidir cap a on ha d’anar l’espai de les xemeneies.

 

 Compromesos amb la millora de la qualitat de vida

 

 El programa del PSC ressalta que es continuarà amb les millores urbanístiques i d’accessibilitat a tots els barris, amb el manteniment dels espais públics i parcs de la ciutat i es modernitzaran els serveis de neteja. “Sant Adrià comptarà amb més espais pels vianants i més trams de carril bici; tot això la farà una ciutat més amable”. El Parc del Riu Besòs com a espai central, la cultura, l’esport de base, la infància, joventut i la tercera edat també tenen un paper destacat dins les propostes socialistes. “Mantindrem la nostra llar d’infants i l’escola de Música en funcionament, malgrat que la Generalitat no pagui la seva part de les despeses”.

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,570FansAgradda
1,544SeguidorsSeguir
2,580SeguidorsSeguir
35SubscriptorsSubscriure