El PSC es mou per la comarca i per Sant Adrià en defensa d’una educació «pública de qualitat, laica i en català»

2/6/2013. A les 18h, a la biblioteca de Sant Adrià, Ruth Soto i Núria Parlón participaran en un col·loqui per parlar sobre aquesta problemática educativa

La federació del Barcelonès Nord realitzarà dilluns 3 de juny un seguit d’actes i reunions amb la comunitat educativa, actes que comptaran amb la presència de Rocío Martínez Sampere, diputada responsable de l’Àrea de Educació del grup parlamentari del PSC al Parlament de Catalunya; i Núria Parlon, alcaldessa de Santa Coloma i diputada pel Barcelonès Nord.

Segons el PSC, «les retallades al sistema públic educatiu dels darrers 3 anys per part del Govern de CiU a la Generalitat, i l’agressió que la LOMCE del Partit Popular fa al nostre sistema educatiu i al model d’immersió lingüística, fa que els i les socialistes estiguem en constant reivindicació per una educació pública de qualitat laica i en català. Reivindicació que deixarem palesa amb aquests actes».

El que es farà a Sant Adrià, a les 18h, será a la biblioteca del carrer Ricart i comptarà amb la participació de Núria Parlon i Ruth Soto, regidora de Cultura de l’Ajuntament de Sant Adrià. D’altra banda, a Badalona també hi haurà un seguit d’actes. A les 14h, una reunió a l’Escola Badalona Port amb la direcció, el professorat i l’AMPA, amb la participació de Rocío Martínez Sampere i Jordi Serra, Primer Secretari de la Federació del Barcelonès nord i President del Grup Municipal Socialista a l’Ajuntament de Badalona; tots dos polítics també serán a les 15:30h en una reunió amb la comunítat educativa de l’escola Montigalà, a les 17h amb la de l’escola Lola Anglada i a les 18:15h amb la de l’escola Bufalà.

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,570FansAgradda
1,544SeguidorsSeguir
2,578SeguidorsSeguir
35SubscriptorsSubscriure