El PSC de Sant Adrià ratifica Joan Callau com a candidat

07/07/2014 – Joan Callau va expressar el seu agraïment a tots els socialistes i militants del partit pel seu compromís i per la seva participació en el procés de primàries.

 

El 26 de maig s'obria el procés de primàries per escollir al candidat a l'Alcaldia de Sant Adrià de Besòs i el 13 de juny Joan Callau va presentar davant la Comissió Electoral de la Federació del Barcelonès Nord un total de 122 avals que corresponen al 57% dels militants de l'agrupació local, més del triple d'avals necessaris. Posteriorment, la Comissió Electoral va proclamar Joan Callau únic candidat socialista a l'Alcaldia.

En l'assemblea celebrada la setmana passada, Joan Callau va rebre el suport “unànim dels militants i simpatitzants” del PSC de Sant Adrià, que ratificaven la seva candidatura i tancaven el procés de primàries iniciat el 26 de maig.

Joan Callau va expressar el seu agraïment a tots els socialistes i militants del partit pel seu compromís i per la seva participació en el procés de primàries i va manifestar que el suport i el recolzament rebut pels militants constitueixen la seva força.

 

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,570FansAgradda
1,544SeguidorsSeguir
2,581SeguidorsSeguir
35SubscriptorsSubscriure