El projecte Desdelamina.net, galardonat als Premis La Confederació 2018 a la Transformació Social

El Tercer Sector Social de Catalunya ha premiat el projecte Desdelamina.net (del PES – La Mina) amb un dels Premis La Confederació 2018 a la Transformació Social (en la modalitat d’experiències amb alt impacte en la comunitat) i on hi havia un total de 33 candidatures que optaven a les diferents modalitats de premis.

 

Salesians Sant Jordi – PES La Mina neix com un projecte per desestigmatitzar el barri de la Mina a través del web desdelamina.net, un canal de participació, informació i opinió amb la participació del teixit associatiu i comunitari.

 

L’any 2003 va començar a bategar aquesta iniciativa per crear una xarxa ciutadana al barri de la Mina on els veïns i veïnes puguin informar-se, informar i opinar d’aquells fets que els incumbeixen, les entitats puguin oferir informació i canals de participació i la gent de fora del barri pugui tenir una visió més aproximada a la realitat del barri i de la seva gent, fugint de prejudicis.

 

Més enllà del web, és una entitat molt activa a les xarxes socials i esprem al màxim Twitter i Facebook per arribar a la seva comunitat digital. David Picó, n’és el dinamitzador d’aquest projecte d’educació social.

 

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,570FansAgradda
1,544SeguidorsSeguir
2,568SeguidorsSeguir
35SubscriptorsSubscriure