El projecte Cartografies Sensibles de La Mina, guardonat als Premis Ateneus

20/12/2014 – La proposta adrianenca Cartogarfies Sensibles va ser guardonada dins la categoria oberta a totes les entitats socioculturals valorant la seva qualitat, la implicació i l'arrelament al territori.

El passat dilluns, la 25a edició dels Premis Ateneus van premiar la plataforma Des de La Mina dins la categoria oberta a les entitats pel Foment de la Participació. La proposta adrianenca Cartogarfies Sensibles va ser guardonada dins la categoria oberta a totes les entitats socioculturals valorant la seva qualitat, la implicació i l'arrelament al territori.

 

Les cartografies són una proposta que serveix per conèixer, reconèixer i aprendre sobre el barri, la seva realitat, la seva història i els seus futurs i així, entre tots, poder fer un mapa col·lectiu, sensible i creatiu que permetés identificar i compartir aquells racons i moments que han tingut una especial significació per a cadascun dels veïns participants.
 

Aquests guardons, que enguany arriben a la seva 25a edició, estan impulsats per la Federació d'Ateneus de Catalunya per donar visibilitat al moviment associatiu i reconèixer la tasca duta a terme per les entitats i associacions de Catalunya.

“El premi és un reconeixement a la tasca de l’entitat, però sobretot al dia a dia de La Mina i la seva gent, les seves entitats i serveis que treballan per un barri millor per tothom”, han manifestat els guanyadors.

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,570FansAgradda
1,544SeguidorsSeguir
2,580SeguidorsSeguir
35SubscriptorsSubscriure