El poliesportiu Ricart romandrà tancat per obres fins al gener

25/09/2014 – En els darrers mesos s’han detectat diversos desperfectes en les instal·laciones que afecten, entre d’altres, el vas de la piscina; les reparacions impliquen tancar la piscina i la sala de 'fitness'.

Des de principis de setembre i fins al dia 2 de gener, el poliesportiu Ricart romandrà tancat per una aturada tècnica. En els darrers mesos s’han detectat diversos desperfectes en les instal·laciones que afecten, entre d’altres, el vas de la piscina. D’altra banda, també cal dur a terme una posada a punt de la maquinària de la sala tècnica que permeti millorar la qualitat dels serveis que es presten en aquesta instal·lació.

 

La complexitat de les reparaciones, que impliquen el tancament de la piscina i la sala de fitness, fa que sigui del tot necessari interrompre el servei durant quatre mesos, fins a principis d’any, quan reobrirà portes. Les obres encara es troben en fase d’estudi i valoració, segons fonts municipals, pel que encara es desconeix la inversió.

 

Mentre es facin les obres de reparació i millora, el Servei d’Esport de l’Ajuntament ha fet les gestions pertinents per tal que els abonats d’aquest pliesportiu que ho desitgin puguin fer-se socis de les instal·lacions Marina Besòs i Besòs durant aquest període, per tal de no interrompre la seva pràctica esportiva. Pel que fa als cursets de natació, es mantenen les reserves de les places de les persones que hi estan isncrites per començar al gener novament amb el nivell que correrspongui.

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,570FansAgradda
1,544SeguidorsSeguir
2,581SeguidorsSeguir
35SubscriptorsSubscriure