El Poliesportiu Ricart canvia d’idioma aquest dimarts

12/05/2014 – Aquest dimarts, 13 de maig, a les 9:30 hores, començarà la cinquena edició de l'English Day al Poliesportiu Ricart.

Aquest dimarts, 13 de maig, a les 9:30 hores, començarà la cinquena edició de l'English Day al Poliesportiu Ricart. Alumnes de 5è de primària de tots els centres de Sant Adrià participaran en aquesta activitat, íntegrament en anglès, i  que consta de dues parts diferenciades. Per una banda, el visionat d'una pel·lícula que serà comentada per Lisa Rouke, professora auxiliar nativa, i, d’altra banda, la Gimcana, que consta de vuit activitats per les que van passant els diferents grups. Per a aquesta segona part, es comptarà amb la col·laboració d'una altra professora auxiliar nativa, Stacey Smith . En la gimcana actuaran com a monitors de les activitats els alumnes de 4t d'ESO de l'institut M. Vázquez Montalban, Sant Gabriel, Túrbula i Amor de Déu.

 

L'activitat, organitzada pel CRP de Sant Adrià de Besòs respon a una iniciativa del seminari del professorat d'anglès i compta amb la col·laboració de l'Ajuntament de Sant Adrià de Besòs.

 

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,570FansAgradda
1,544SeguidorsSeguir
2,572SeguidorsSeguir
35SubscriptorsSubscriure