El Polidor engega un ampli ventall de cursos musicals i multimèdia

07/02/2014 – El Centre de Producció Cultural i Juvenil Polidor ha engegat fa uns dies un ampli ventall d’ofertes formatives musicals i multimèdia.

El Centre de Producció Cultural i Juvenil Polidor ha engegat fa uns dies un ampli ventall d’ofertes formatives de cara als propers mesos. L’equipament municipal torna a brindar la possibilitat de realitzar cursos enfocats al coneixement musical i multimèdia.

 

Aprendre a tocar diferents instruments clàssics, com la guitarra elèctrica i flamenca o el baix, d’altres més desconeguts, com la darbuka o el djembé, la dansa africana i, fins i tot, apendre a cantar o utilitzar el teu cos per fer percussió. L’àmbit multimèdia estarà enfocat a l´utilització d´eines fotogràfiques, com el Photoshop o l’Illustrator, de disseny de vídeo o cartells, com l´Indesign o el TV Streaming, o alguns més vinculats amb la música, com ara el Reason, Home Studio, Logic Audio o Abbleton Live, entre d’altres.

 

Els cursos són trimestrals i el seu preu és de 65€ pels tres mesos o de 25€ mensuals. Pots trobar més informació a formacionspolidor@gmail.com o al propi centre.

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,570FansAgradda
1,544SeguidorsSeguir
2,568SeguidorsSeguir
35SubscriptorsSubscriure