El ple per escollir Joan Callau (PSC) alcalde de Sant Adrià, avui a les 18h

21/6/2013. La seva designació com a batlle arribarà després que es nomeni regidor Hugo Ferrer (PSC), que ocupa el lloc d’edil deixat amb la marxa de l’anterior alcalde, Sito Canga

Just una setmana després que la sala de plens de l’Ajuntament de Sant Adrià visqués una jornada histórica amb la renuncia oficial de Sito Canga (PSC) a l’alcaldia, la mateixa sala viurà aquesta tarda a partir de les 18h una altra jornada destacada. Serà amb la proclamació de Joan Callau com a nou alcalde adrianenc, que ho será com a mínim amb els vots favorables de tots els regidors socialistes, inclosos els que preferien Isabel Marcuello com a alcaldessa. De fet, es dona la circumstància que Marcuell, alcaldessa accidental durant aquests set diez, haurà de cedir aquest càrrec ja permanent al que ha estat el seu rival per succeïr Canga.

Abans que tots els regidors votin a favor, en contra o s’abstinguin en la proposta de Callau com alcalde, s’haurà aprovat la incorporació de Hugo Ferrer (PSC) com a darrer edil del PSC, ocupant la vacant deixada amb la marxa de Canga.

El ple començarà a les 18h i s’espera que, com fa set diez, la sala de plens s’ompli de gom a gom, entre autoritats i veïns de la ciutat.

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,570FansAgradda
1,544SeguidorsSeguir
2,571SeguidorsSeguir
35SubscriptorsSubscriure