El Ple aprova recuperar l’espai destrossat de les antigues piscines

16/02/2017 – Proposen enderrocar-ne bona part per ampliar el Parc del Litoral
 

El darrer ple de l’Ajuntament va aprovar una moció, presentada per ICV-EUiA, que proposa que es recuperi l’espai de les piscines descobertes del front marítim, sense ús i destrossades des que la discoteca La Atlántida va tancar l’estiu de 2014. Tots els partits van votar a favor, excepte el PP, que es va abstenir. El govern es va comprometre a estudiar les opcions per fer revifar la instal·lació pública.
 
Les formacions van coincidir en què el deteriorament fa improbable que es recuperi la zona de bany, així que la idea que es va deixar sobre la taula planteja enderrocar-ne bona part l’equipament per ampliar el Parc del Litoral i construir unes noves piscines descobertes dins del poliesportiu Marina Besòs.
 
“Pensem que el més viable és afegir aquest espai al parc i deixar en peus allò que pugui ser aprofitable, que degut al mal estat actual creiem que serà poc”, explica el regidor ecosocialista Gregorio Camacho, crític amb què el Consell Comarcal del Barcelonès (propietari del complex) i l’Ajuntament convertissin la piscina en una sala d’oci nocturn cedint-la a uns promotors.
 
Com va informar aquest mitjà el desembre, l’interior està fet malbé des que no obre al públic i hi viu un grup d’’okupes’. L’empresa a qui es va concedir la gestió de l’espai el 2013, Innovaciones Calem, va abandonar l’equipament deixant de pagar mig milió d’euros al Consell i l’Ajuntament, amb qui manté un pols judicial sobre el deute.

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,570FansAgradda
1,544SeguidorsSeguir
2,580SeguidorsSeguir
35SubscriptorsSubscriure