El Ple aprova accelerar els tràmits per protegir les Tres Xemeneies

01/12/2015 – El Ple va aprovar, sense cap vot en contra, una moció presentada per la Plataforma per la Conservació de les Tres Xemeneies per accelerar el procés de protecció.

Sant Adrià ha ratificat  aquest dilluns el seu suport al manteniment de les Tres Xemeneies, un cop més, a través de l’aprovació d’una moció presentada per la Plataforma per la Conservació de l’antiga tèrmica. L’entitat ha pres la paraula al Ple municipal i ha demanat, atès els moviments d’Endesa i les seves intencions d’enderrocar les instal·lacions, accelerar “la tramitació per fer efectiva la declaración de BCIL” i convocar la Comissió Ciutadana del Front Litoral per iniciar el procés participatiu que decideixi el futur de la zona.

 

La proposta ha comptat amb el suport de tots els grups, a excepció del PP, que s’ha abstingut. Fins i tot el PSC s’ha mostrat favorable, tot i que el text de la moció afirma que “no hi ha hagut voluntat política per part dels equips de govern de l’Ajuntament de protegir la central tèrmica en les dues ocasiones que han tingut per fer-ho” anteriorment. L’alcalde Joan Callau, això sí, va voler deixar constància que el grup socialista, tot i cassar amb tots els acords de la moció, no es mostrava favorable a aquest part en concret.

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,570FansAgradda
1,544SeguidorsSeguir
2,565SeguidorsSeguir
35SubscriptorsSubscriure