El MhiC proposa un viatge virtual amb els refugiats des de Síria

22/02/2017 – El Museu de la Immigació ha estrenat aquest febrer un mòdul interactiu sobre el trànsit de persones refugiades de les guerres d'arreu del món.

Aquest mes de febrer s’ha inaugurat al Museu d’Història de la Immigració a Catalunya (MhiC) el mòdul interactiu permanent Migrar-Espai Refugi. Un espai que inclou una taula d’activitats cartogràfiques que permet conèixer quins són els conflictes contemporanis, el perfil humà les causes i els països d’origen de tota la població mundial en trànsit per refugi en aquests moments.

El MhiC va iniciar l’any 2016 una biennal monogràfica sobre les persones refugiades al món i els conflictes que originen les seves fugides. L’Espai Refugi amplia el recorregut de l’exposició permanent i proposa, a través d’un viatge virtual, acompanyar a una mare i dos fills en la seva fugida des de Síria cap a Europa a causa de la guerra.

La producció de Migrar – Espai Refugi ha comptat amb la col·laboració de l’Oficina de Patrimoni Cultural de la Diputació de Barcelona i també amb el suport de la Secretaria d’Igualtat, Migracions i Ciutadania.

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,570FansAgradda
1,544SeguidorsSeguir
2,580SeguidorsSeguir
35SubscriptorsSubscriure