El mercat i la renovació de carrers, eixos de la inversió municipal aquest 2014

04/02/2014 – El pressupost destinat a inversions serà enguany de 5.075.000 euros aproximadament, bona part del qual anirà a parar a les obres del nou mercat i a la renovació d’alguns carrers de la ciutat.

El pressupost destinat a inversions serà enguany de 5.075.000 euros aproximadament, bona part del qual anirà a parar a les obres del nou mercat i a la renovació d’alguns carrers de la ciutat.

 

El tram final dels treballs al mercat, que ja han donat per finalitzat la majoria dels murs pantalla i els ancoratges soterrats, s’endurà el gruix de la inversió urbanísitca: 3.793.000 euros. A dia d’avui s’està procedint a la sostracció de l’aigua del subsòl per poder començar a construir les plantes. Si tot avança segons els terminis previstos, el nou equipament estaria enllestit cap a finals d’octubre o principis de novembre. El mercat com a tal, però, no començaria a funcionar fins al 2015, ja que, un cop acabat l’edifici, la instal·lació de tots els elements interiors i el trasllat dels paradistes allargaria el procés uns dos o tres mesos més.

 

Al llarg del 2014 també s’arranjaran i reurbanitzaran diferents carrers, amb recursos municipals i provinents d’altres administracions com la Diputació o l’Àrea Metropolitana. La renovació del carrer Major -entre els carrers de les Monges i Nebot- començarà el proper abril, per exemple. També es realitzaran treballs als carrers València, Girona i Goya, a l’avinguda Catalunya –entre la Torrassa i l’avinguda de les Corts- i a Onze de Setembre, en una actuació conjunta amb Badalona.

 

També es duran a terme alguns intervencions, com ara la reparació de la coberta de Can Rigalt, per valor de 95.000 euros, la remodelació de la gespa del camp de futbol Ruiz Casado, de 170.000 euros, o l’adquisició de vehicles per a diferents àmbits i cossos municipals com la policia o Protecció Civil.

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,570FansAgradda
1,544SeguidorsSeguir
2,579SeguidorsSeguir
35SubscriptorsSubscriure