El I Open Internacional d’escacs de Sant Adrià mobilitza a més de 80 jugadors de 14 països

01/09/2017 – El peruà Carlomagno Oblitas s’emporta el triomf seguit pel polonès Grzegorz Nasuta. 

 

Durant aquest mes d’agost, Sant Adrià de Besòs ha viscut un esdeveniment que de ben segur marcarà precedent de cara als pròxims anys. El Club Escacs Sant Adrià va erigir-se en l’amfitrió del I Obert Internacional d’escacs de Sant Adrià, competició que es va desenvolupar del 11 al 17 d’agost al Centre de Producció Cultural Polidor.

 

Un total de 86 jugadors procedents de 14 països diferents s’hi van donar cita, formant part de dos grups competitius: el grup ‘A’ (35 integrants entre els quals hi destacaven cinc mestres internacionals, quatre mestres de la Federació internacional i tres mestres catalans) i el grup ‘B’ (51 competidors).

 

Qui es va endur el triomf va ser el mestre internacional peruà Carlomagno Oblitas, el qual va obtenir 7.5 punts en nou partides. El mestre internacional polonès Grzegorz Nasuta (6.5) i el mestre internacional peruà Filemón Cruz (6) van completar el podi. En relació al millor jugador local, aquest guardó seria per a Maurici Tarragó Antoni (4.5).

 

L'obert va ser arbitrat pel col·legiat internacional Miquel Fernández-Díaz Mascort com a àrbitre principal, mentre que els catalans Ricard Llerins Bonet i Daniel Gómez Cortés van exercir d’ajudants.

 

El torneig, de ritme lent (90 minuts a finish més 30 segons per jugada feta), s’erigeix en un clar candidat a entrar al XIV Circuït Català d’Oberts Internacionals d’Escacs de la Federació Catalana. En concepte de premis es van repartir un total de 2.510€. 

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,570FansAgradda
1,544SeguidorsSeguir
2,568SeguidorsSeguir
35SubscriptorsSubscriure