‘El Gran Dictat’ i Elena Gadel reporten un premi de 2.000€ al Casal Infantil de La Mina

28/01/2014 – L’entitat va aconseguir 2.000 euros gràcies a la participació de la cantant Elena Gadel, que va concursar en representació de l’associació adrianenca dins d’un programa especial destinat a projectes solidaris i socials amb personatges famosos.

L’Associació Casal Infantil La Mina va guanyar fa un parell de setmanes el pot del programa El Gran Dictat de TV3, presentat per l’Òscar Dalmau. I no ho va fer sola. L’entitat va aconseguir 2.000 euros gràcies a la participació de la cantant Elena Gadel, que va concursar en representació de l’associació adrianenca dins d’un programa especial destinat a projectes solidaris i socials amb personatges famosos.

 

Gadel va decidir recolzar els projectes infantils del Casal La Mina, que actualment treballa amb una desena d’escoles adrianenques i barcelonines per fomentar l’assistència i l’èxit escolar entre nens i nenes de 3 a 12 anys. L’entitat ho fa a través del programa de Millora d’Assistència i Èxit Escolar, al qual aniran destinats part dels 2.000 euros del premi. També s’organitzarà una excursió amb els infants i les famílies.

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,570FansAgradda
1,544SeguidorsSeguir
2,567SeguidorsSeguir
35SubscriptorsSubscriure