El govern redistribueix les funcions i competències de les quatre exregidores socialistes

19/02/2015 –  Les cinc macroàrees existents fins ara es redueixen a quatre, després de suprimir Ciutadania, fins ara encapçalada per Isabel Marcuello, i de la qual s'han repartit les funcions.

El Ple de l’Ajuntament de Sant Adrià ha donat compte aquest dimecres, en sessió extraordinària, de la modificació del cartipàs municipal produïda arran de la decisió de quatre regidores socialistes, Isabel Marcuello, Loli Ocaña, Pepi Pérez i Fina López, d’abandonar el PSC, el grup plenari i el govern local per passar a ser edils no adscrites. En aquest sentit, l’executiu liderat per Joan Callau ha redistribuït les funcions i àmbits dels quals s’encarregaven la quatre exsocialistes. Les cinc macroàrees existents fins ara -Alcaldia; Ciutadania; Territori; Governació, Serveis Centrals, Promoció i Educació; Serveis a la Persona i Activitats Ciutadanes- es redueixen a quatre. Desapareix Ciutadania, que fins ara encapçalava Isabel Marcuello, i les seves competències es reparteixen entre la resta de regidories.

 

La regidora de Recursos Humans i Promoció Econòmica, Filo Cañete, assumeix la regidoria que liderava Loli Ocaña, Benestar i Famílies (serveis socials, discapacitats, gent gran, infància en risc, drogodependències, immigració, gestió dels equipaments de gent gran…). El titular de Cultura, Hugo Ferrer, assumirà les delegacions de Joventut i Infància, que gestionava Pepi Pérez. L’edil Juan Carlos Ramos passa a ser regidor de Serveis a la Persona i Activitats Ciutadanes i suma a les delegacions d’Esports, Festes i Protecció civil les de Mediació, Convivència i Civisme que portava Fina López.

 

El regidor d’Educació, Gregorio Belmonte (ICV-EUiA), afegeix a les seves competències la de Participació Ciutadana, que fins ara requeia sobre Isabel Marcuello, i passa a ser regidor d’Educació i Participació Ciutadana. Gregorio Camacho (ICV-EUiA) continua com a regidor de Medi Ambient i Salut Pública, però a les seves atribucions afegeix l’Oficina Municipal d’Informació al Consumidor (OMIC) i Consum, que fins ara encapçalava Fina López.

 

Les delegacions de Mitjans de Comunicació de la qual era responsable Pepi Pérez s’incorporen a l’àrea d’Alcaldia i, per tant, a l’alcalde Joan Callau.

 

Redistribució dels districtes

 

Pel que fa a les regidories de districte, Irene Aldabert (ICV-EUiA) s’ocuparà de l’àmbit de Loli Ocaña, Sant Joan Baptista, i Hugo Ferrer, de la Catalana, en substitució de Pepi Pérez. Trajana i Monsolís, fins ara dues regidories separades, encapçalades respectivament per Gregorio Camacho i Fina López, es fusionen i passen a ser competència del regidor ecosocialista.

 

El número de tinents d’alcalde es manté en set i queda ordenar de la següent forma: Pedro Rivero, Filo Cañete, Irene Aldabert, Ruth Soto, José Luis Martínez, Gregorio Camacho i Juan Carlos Ramos.

 

L’oposició critica la manca de la comissió informativa d’Alcaldia

 

Durant el ple d’ahir, l’oposició va mostrar la seva disconformitat amb la reducció de les comissions informatives, ja que, d’ara en endavant, només hi haurà tres i no se celebrarà la relativa a l’àmbit d’Alcaldia, quelcom vist com un despropòsit per la resta de grups que, consideren, és una àrea amb moltes competències. Tanmateix, es van criticar el nombre de regidors a dedicació exclusiva, que l’oposició veu excessiu.

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,570FansAgradda
1,544SeguidorsSeguir
2,568SeguidorsSeguir
35SubscriptorsSubscriure