El govern de Sant Adrià, «satisfet» amb els primers dies de funcionament de la discoteca L’Atlàntida a les piscines Marina Besòs

18/7/2013. Diu que no s’han rebut queixes ni de soroll ni d’incivisme entorn el recinte i es felicita d’haver ampliat i ordenat el pàrquing de davant de les piscines i de la neteja de la zona

Ja han passat gairebé dues setmanes des que la mítica discoteca L’Atlàntida Sitges obrís les seves portes d’una nova etapa a les piscines Marina Besòs de Sant Adrià. I en aquest sentit, el primer balanç que el govern de Sant Adrià fa de l’inici d’aquesta activitat d’oci nocturn és «del tot satisfactòria», segons paraules del responsable municipal de Governació, Pedro Rivero (PSC). «No s’han rebut queixes veïnals relacionades amb el soroll, la brutícia o l’incivisme en el seu entorn. A més, s’ha marcat i ordenat la zona de pàrquing situada davant de la piscina -propietat del Consell Comarcal del Barcelonés-, doblant el nombre de places -fins a unes 500- i solament reservant el seu ús al públic de la discoteca de 22:30h a 7h de dimecres a dissabte, encara que no es farà fora cap vehicle que ja estigui aparcat abans d’aquesta hora», defensa el regidor socialista. I és que l’horari d’obertura del recinte com a discoteca, que té llicència per operar fins al 2017, és en aquests dies de 23:45h a 6h.

“Es nota que aquesta oferta d’oci nocturn, fins al moment, és més professional i de major qualitat que en anys i discoteques anteriors. Es dirigeix a un públic de major nivell de consciència social, que garanteix un millor ambient, que respon al que volíem: alguna cosa semblant, o millor però no pitjor, que el que, per exemple, ofereix la disco Titus a Badalona”, afegeix el responsable municipal, que es felicita pel fet que l’empresa que gestiona el recinte compti amb vigilants per evitar que es faci ‘botellón’ al pàrquing i que vetlli per la neteja de la zona, que al matí “queda més neta que si la zona no s’utilitzés”.

Pel que fa a l’ús diurn de la piscina per a la resta de la ciutadania, Rivero apunta que aquest estiu serà imposible oferir aquest servei, adduïnt que les piscines no compten amb vestuaris, el que «impossibilita» obrir amb garanties el recinte. Amb tot, l’edil afegeix que l’empresa que explota L’Atlàntida -del mateix amo que construirà a l’altra banda del riu la gran discoteca Amnesia Barcelona- preveu reformar una mica l’espai de les carpes i construir uns vestuaris per a la piscina. «A partir de l’estiu que ve, amb la reforma que s’iniciarà al setembre, l’ús de la piscina de dia i de la discoteca de nit serà compatible”, apunta Rivero. El responsable municipal ha instat la ciutadania a «no tenir por a l’oci nocturn per als joves, si es fa amb determinades garanties de qualitat». «Volem que els joves de la nostra ciutat també puguin gaudir d’una bona oferta d’oci com aquesta sense haver de marxar a altres ciutats», conclou Rivero.

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,570FansAgradda
1,544SeguidorsSeguir
2,568SeguidorsSeguir
35SubscriptorsSubscriure