El Festival de Cante Flamenco de La Mina omple el Parc del Besòs

15/07/2014 – L’assistència de públic va ser tot un èxit, amb 4.000 persones segons els organitzadors, una xifra que va omplir l’espai destinat al festival i, sobretot, amb bon ambient i clima festiu i cívic.

El passat dissabte, 5 de juliol, va tenir lloc al Parc del Besòs, a les 22 hores, la vint-i-quatrena edició del Festival de Cante Flamenco de La Mina, organitzat pel Centro Cultural Gitano de La Mina. Com l’anterior edició, l’acte es va realitzar en format de festival.

 

Així, en la primera part, es va comptar amb la presència de Pedro “el Granaino”, cantaor que va donar els seus primers passos artístics amb la família de Los Farrucos i que de seguida va ser reconegut per la crítica a diferents festivals. És conegut, també, per col·laborar amb artistes de la talla de  Vicente Amigo y Tomatito, Enrique Morente, Estrella Morente y Alejandro Sanz.  La seva veu posseeix un ressò que uneix aspror i dolçor, un “temple” exquisit, bona afinació i un compàs envejable. La seva actuació no va deixar dubtes de la seva qualitat i va emocionar tot el públic assistent.

 

No menys celebrada va ser l’actuació de “Los Banis”, referents, des de la dècada dels 80, de la rumba flamenca. El seu nou estil, més allunyat de la rumba catalana i més proper al flamenc, va animar i fer ballar al públic, com a colofó d’una nit espectacular.

 

L’assistència de públic va ser tot un èxit, amb 4.000 persones segons els organitzadors, una xifra que va omplir l’espai destinat al festival i, sobretot, amb bon ambient i clima festiu i cívic que va acompanyar, en tot moment, la actuació dels artistes convidats.

 

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,570FansAgradda
1,544SeguidorsSeguir
2,580SeguidorsSeguir
35SubscriptorsSubscriure